16 жовтня на "Стад де Франс" відбувся матч Ліги Націй між збірними Франції та Німеччини.
Німці дуже хотіли перемогти, щоб реабілітуватися перед уболівальниками за нульову нічию з французами в першому матчі і розгромну поразку від голландців (3:0).

І Німеччина повела в рахунку! На 14-й хвилині півзахисник Реала Тоні Крос реалізував пенальті, призначений за гру рукою французького футболіста. Німцям вдалося виграти першу половину зустрічі.

Але в другому таймі Франція почала набирати обертів, що вилилося в два голи. Обидва м'ячі забив форвард Атлетіко Антуан Грізманн і французи перемогли з рахунком 2:1!

Таким чином Франція близька до перемоги в групі А1, а німці можуть понизитися в класі, якщо не виграють у Нідерландів вдома.

Ліга Націй

Франція - Німеччина - 2:1 (0:1)

Голи: Грізманн, 62, 80 (з пенальті) - Кроос, 14.

Відзначимо, що збірна України перемогла в Харкові збірну Чехії (1:0) і достроково виграла групу В1 в Лізі Націй.

Матч Польща - Італія

Збірна Польщі достроково вилетіла з дивізіону А в Лізі націй. У матчі третього туру поляки поступилися на своєму полі збірній Італії з рахунком 0:1. "Скуадру Адзурру" врятував гол у додатковий час у виконанні захисника Фіорентини Крістіано Бірагі.

Польща після трьох турів має одне очко і посідає останнє місце в групі, поступаючись Італії та Португалії. Відомо, що поляки так і залишаться на третій позиції.

Ліга націй УЄФА. Група А3. 4-й тур.

Польща - Італія - 0:1 (0:0)

Гол: Крістіано Бірагі, 90+2.

Збірна Польщі почне свій шлях у Лізі націй 2020-го року у дивізіоні В.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).