Українська тенісистка Даяна Ястремська вийшла у другий раунд турніру WTA International в Люксембурзі.

18-річна українка у двох сетах обіграла 32-річну американку Варвару Лепченко з рахунком 6:2, 6:7(12), 7:6(5).

Матч тривав 3 години і 6 хвилин. За цей час Ястремська виконала 3 подачі навиліт, допустила 9 подвійних помилок і реалізувала 5 брейк-пойнтів з 21. Лепченко ж зробила 2 ейси, 5 разів помилилася при введенні м'яча в гру і взяла 3 гейми на прийомі.

Таким чином, Ястремська вийшла у другий раунд турніру і продовжила свою переможну серію до шести матчів.
У другому раунді Явстремская зіграє з другою ракеткою турніру Гарбинье Мугурусой.

Нагадаємо, Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, злетіла в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

В оновленому рейтингу Ястремська зайняла рекордну для себе позицію – 66 місце, полнявшись відразу на 36 рядків.

Нагадаємо, Даяна Ястремська встановила рекорд України. У віці 18 років і 4 місяців вона стала наймолодшою українкою, яка виграла титул WTA.

Українська тенісистка Даяна Ястремська виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі з призовим фондом $750 тис.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

18-річна тенісистка у фіналі розгромила першу ракетку Китаю Ван Цян – 6:2, 6:1.

Після тріумфальної перемоги Ястремська зізналася, що дуже нервувала, але була впевнена, що зможе здобути цю перемогу.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

"Ще вчора я була впевнена, що зможу виграти титул, але вранці відчула, що дуже нервую. Я вірила, що зможу перемогти, але намагалася особливо не занурюватися в ці думки, бо знала, що коли вийду на корт, потрібно буде забути про все і просто грати.

Зазвичай перед важким матчем ти фокусуєшся як можна краще, і коли виходиш на корт, то приділяєш увагу кожному очку. Це допомогло мені зберегти спокій протягом всього матчу.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Останній гейм я навіть не пам'ятаю. Це був найскладніший матч на всьому турнірі, тому що я вже візуалізувала перемогу і її картинка була у мене в голові. Але в той же час, мені треба було не думати ні про що, щоб не втратити концентрацію. Це було найскладніше для мене", – передає слова Ястремської сайт WTA.

Нагадаємо, після поразки від китаянки Ван Цян українка Еліна Світоліна заявила про те, що припинила співпрацю з одним із своїх тренерів, Ніком Савіано. 62-річний американець увійшов в команду української тенісистки після US Open, але їх співробітництво тривало всього місяць.

У тренерському штабі Еліни залишився лише Едрю Беттлс:

"Ендрю Беттлс знає мою гру, я хочу закінчити мій сезон з ним. Він зараз єдиний чоловік в команді. Буду дивитися, після закінчення сезону належить прийняти багато рішень", - сказала Світоліна.

Перемога Світоліної над японкою

Еліна Світоліна у матчі 1/8 фіналу турніру в Гонконзі здобула перемогу над японкою Нао Хібіно з рахунком 2:0 (6:0, 6:3).

На прес-конференції після матчу Світоліна зізналася, що їй перемогти допомогла злість.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

"Я рада, що вийшло швидко закінчити матч. Перемога була впевненою і це додає мені сил перед наступним матчем.

У мене вийшло з самого старту домінувати, і я показала всю свою злість на корті. Я зараз намагаюся робити все, щоб поліпшити свій теніс і показати найкращу гру на турнірі ", - передає слова Світоліної WTA.

WTA. Гонконг. 1/8 фіналу

Світоліна (Україна, 1) - Хибино (Японія) - 2:0 (6:0, 6:3)

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Довгоочікувана перемога

Українська тенісистка Еліна Світоліна перервала свою серію з трьох поразок поспіль.

9 жовтня в рамках 1/16 фіналу Hong Kong Open українці протистояла 181-я ракетка світу 20-річна австралійка Прісцилла Хон.

У цій зустрічі Світоліна вийшла вперед (3:1), але потім втратила гейм на подачі. Далі у Еліни справи пішли краще і вона виграла три гейми поспіль.

На старті другої партії суперниці обмінялися брейками. У восьмому геймі українка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно завершила гру на своїй подачі.

Hong Kong Tennis Open

Еліна Світоліна (Україна, 1) - Прісцилла Хон (Австралія) - 2:0 (6:2, 6:3)

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.