Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) підписав контракт з стриминговым сервісом DAZN.

Як повідомляє Boxing Scene, DAZN підписав з Альваресом п'ятирічний контракт на десять боїв з загальним гарантований гонорар у розмірі 365 мільйонів доларів.

Голова Golden Boy Promotions Оскар Де Ла Хойа заявив, що це "найбільший гарантований гонорар в історії спорту".

Гарантовані гонорари Альвареса:
з Геннедием Головкіним – по $5 млн.
з Сезаром Чавесом-молодшим – $5 млн.
з Мігелем Котто – $5 млн.
з Флойдом Мейвезером – $11 млн.
з Шейном Мозлі – $2 млн.

Свій наступний бій Альварес проведе 15 грудня проти володаря титулу WBA Роккі Філдінга.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сауль Альварес і Роккі Філдінг
Сауль Альварес і Роккі Філдінг

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Бій обслуговували судді Дейв Моретті, Гленн Фелдман і Стів Вайсфельд. Згідно з записками, які були оприлюднені після поєдинку, на думку суддів зійшлося в 8 раундах з 12.

Записки суддів
Записки суддів

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Нагадаємо, реванш Головкін – Альварес мав був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.