Менеджер чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) Хабіба Алі Абдель-Азіз вважає, що Конор Макгрегор не заслуговує реваншу з Нурмагомедовым.

"Він говорить про реванш і тому подібному. Але він же здався! Як можна давати реванш людині? Він сучка!

Знаєте, що злить мене більше всього? Не те, що він сказав про мене або про Хабибе – хрін з ним. Але він наговорив все це, а потім у третьому раунді сказав, що все це лише бізнес. Він був повією – повією і залишився. Я говорив про це раніше і не змінив своєї думки про нього", – сказав Абдель-Азіз.

Нагадаємо, Нурмагомедов відмовився від величезних грошей за реванш з Конором Макгрегором.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.