Третя ракетка України Даяна Ястремська (№66 WTA) після сенсаційної перемоги у Гонконзі продовжила радувати любителів тенісу несподіваними перемогами.

На цей раз 18-річна українка виграла матч 2-го кола на турнірі в Люксембурзі.

Українська тенісистка з впевненим рахунком обіграла 25-річну іспанку Гарбіньє Мугурусу (№13 WTA), яка зовсім недавно значилася, як перша ракетка світу.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Люксембург. Друге коло

Даяна Ястремська (Україна) – Гарбіньє Мугуруса (Іспанія) – 6:2, 6:3

Як підсумок, можна резюмувати, що казка Ястремської триває. Для Даяни - це перший виграш над тенісисткою з світовим ім'ям, сьома перемога в Турі WTA поспіль, сьома перемога над тенісисткою з топ-50 в кар'єрі і вже 63-е місце в онлайн-рейтингу WTA.

Зазначимо, що це найбільш рейтинговая перемога молодої українки у кар'єрі. У протистоянні з тенісистками з топ-50 уродженка Одеси веде з рахунком 7:1.

У чвертьфіналі Ястремська зустрінеться з Маргаритою Гаспарян з Росії. До слова, в 1-му колі українка перемогла 32-річну американку Варвару Лепченко з рахунком 2: 1 (6:2, 6:7, 7:6).

Зазначимо, що Даяна поставила собі за мету увійти в топ-50 рейтингу за підсумками 2018-го року і перемога на турнірі в Люксембурзі дозволить українці втілити мрію в реальність.

Рекорд Ястремської

Українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, злетіла в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

В оновленому рейтингу Ястремська посіла рекордну для себе позицію – 66 місце, полнявшись відразу на 36 рядків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джокович обігнав Федерера і став другою ракеткою світу.