ХК Донбас у рамках Української Хокейної Ліги у домашньому матчі сенсаційно програв харківському Динамо. Слобожанці перемогли в гостях з рахунком 2:4 і, як підсумок, донецька команда вперше за два сезони поступилася харків'янам.

Матч запам'ятався не тільки цікавою грою, але і іншими емоційними подіями на майданчику.

Коли напруження на площадці почало зашкалювати, у хід пішли кулаки.

Колишні одноклубники Олексій Воронін з Донбасу і Кирило Жовнір, який нині захищає кольори Динамо, вирішили у бійці з'ясувати, хто крутіший. У підсумку рефері размирили буйних хокеїстів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кокорін і Мамаєв

Російські футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв побили в московському кафе чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і гендиректора ДНЦ РФ ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсина.

Сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

За обома епізодами порушено кримінальну справу за статтею "побої".

Як повідомляв портал Знай.ua, мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду, звинуваченого у зґвалтуванні, піднімає маси на захист сина.