Президент Олімпіка Владислав Гельзін розповів, чому донецький клуб не переїжджає з Києва в інше місто.

"Шукали інше місто, але як можна швидко знайти? Ми переїхали в Київ, домовилися грати на "Банникова", і на перший рік себе облаштували. Були всі умови, щоб далі дотримуватися тренувального процесу за всіма нормами.

Переїжджали в Суми, але поле стадіону не підходить, треба робити реконструкцію, бази немає. У всіх містах, куди нас запрошують, є бажання керівників міста, але вимоги інфраструктури міст не відповідають УПЛ. Тому вирішили залишитися в Києві. Добре, що Динамо йде на зустріч, дає стадіон.

Ми самі хотіли виїхати з Києва. Хотіли навіть в той же Бориспіль, тому що поряд з Києвом знаходиться, але стадіон не дозволяє виступати в УПЛ, треба робити велику реконструкцію", - сказав Гельзін в інтерв'ю ютуб-програми "Вацко Light".

Нові тренери Олімпіка

Новим головним тренером донецького Олімпіка став колишній захисник Шахтаря В'ячеслав Шевчук. До речі, раніше Шевчук працював з молодіжною командою "гірників". Також екс-футболіст збірної України був експертом на телеканалі "Футбол".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Асистувати Шевчуку буде екс-півзахисник Динамо, Дніпра і збірної України Руслан Ротань.

На цій посаді Шевчук і Ротань замінили Романа Санжара. Президент донеччан Владислав Гельзін заявив, що рішення піти з Олімпіка прийняв безпосередньо Роман Санжар.

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.