Український плеймейкер лондонського Вест Гема Андрій Ярмоленко взяв участь у презентації нового спонсора "молотобійців" – компанії "Heroic Sport", повідомляє офіційний сайт англійського клубу.

Ярмоленко разом з одноклубниками Марком Ноблом і Енді Керроллом знялися для рекламних банерів. Цікаво, що зіркового українця поставили на фото в центрі.

"Heroic Sport" робить напої для відновлення спортсменів. Засновником компанії є гравець французького ПСЖ Лассана Діарра.

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії Вест Гем у Лондоні грає з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Гема.