Бразильська актриса Бруна Маркезіні розповіла в інтерв'ю для журналу Vogue, що вона розлучилася з нападником ПСЖ і збірної Бразилії Неймаром.

"Ми переживаємо дуже критичний і небезпечний момент у наших відносинах, момент великої ненависті", - заявила Бруна.

Дівчина висловила слова любові і поваги до Неймара, але зазначила, що саме він став ініціатором розриву. Також Бруна уточнила, що це не пов'язано з виборами в Бразилії, як про це писалося в деяких ЗМІ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ні, вибори не мають до цього ніякого відношення", - зазначила Маркезіні.

Неймар познайомився з Бруною Маркезіні у 2013-му році. Пара вже неодноразово розходилася – перша перерва була в 2016-му році на пару місяців, друга - в 2017-го році на півроку.

Відомо, що напередодні Неймар розважився в аравійській пустелі, а Бруна в цей час відпочивала на острові Фернанду-ді-Норонья.

Хет-трик від Неймара в Лізі чемпіонів

3 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів ПСЖ приймав на "Парк де Пренс" Црвену Звезду.

Ще в першому таймі серби пропустили чотири м'ячі: Неймар оформив дубль, а також по голу до свого активу записали Едінсон Кавані і Анхель Ді Марія.

У другій половині зустрічі французи ще два рази розписалися у воротах сербів. Точними ударами відзначилися Кіліан Мбаппе і Неймар, який оформив хет-трик. Црвена Звезда забила гол престижу, завдяки голу Марко Марина.

Гра завершилася з рахунком 6:1 на користь ПСЖ!

Ліга чемпіонів. Група С

Парі Сен-Жермен (Париж, Франція) - Црвена Звезда (Сербія, Белград) - 6:1 (4:0)

Голи: Неймар, 20, 22, 81, Кавані, 37, Ді Марія, 42, Мбаппе, 70.

Як повідомляв портал Знай.ua, Неймар вивів у світ свою подругу без білизни.