Перша ракетка України Еліна Світоліна показала наряд, в якому піде на вечірку з нагоди початку Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі.

Світоліна поділилася фотографією на своїй сторінці в Instagram.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Нагадаємо, Еліна Світоліна провела перше тренування в Сінгапурі, в якому відбудеться Підсумковий турнір WTA. 17 жовтня Світоліна кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA.

23-річна українка вже провела тренування на ігрових кортах Сінгапуру. Відео заняття з'явилося в офіційному twitter WTA.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Довгоочікувана перемога

Українська тенісистка Еліна Світоліна перервала свою серію з трьох поразок поспіль.

9 жовтня в рамках 1/16 фіналу Hong Kong Open українці протистояла 181-я ракетка світу 20-річна австралійка Прісцилла Хон.

У цій зустрічі Світоліна вийшла вперед (3:1), але потім втратила гейм на подачі. Далі у Еліни справи пішли краще і вона виграла три гейми поспіль.

На старті другої партії суперниці обмінялися брейками. У восьмому геймі українка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно завершила гру на своїй подачі.

Hong Kong Tennis Open

Еліна Світоліна (Україна, 1) - Прісцилла Хон (Австралія) - 2:0 (6:2, 6:3)

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.