Благодійний фонд форварда Барселони і збірної Аргентини Ліонеля Мессі та фонд SNF виділили 2,6 млн євро на будівництво відділення дитячого онкологічного центру, який буде розташований в столиці Каталонії.

Вчора, 18 жовтня, аргентинець взяв участь у презентації проекту і тим самим запустив будівництво цієї дитячої лікарні, повідомляє Marca.

Передбачається, що заклад розпочне роботу у другій половині 2020 року. Починаючи з лютого 2017 було зібрано 27,3 мільйона євро з необхідних 30 мільйонів.

"Це дуже щасливий момент для мене, неймовірно бути частиною цього проекту і побачити, як це стане реальністю. Я хочу подякувати всім, хто працював для того, щоб це стало можливим. Я сподіваюся, що цей проект допоможе дітям продовжувати боротися з такою жорстокою формою раку. Я дуже радий сприяти здійсненню цієї мрії", – сказав Мессі.

На відео з відкриття центру видно, що Ліонель не стримав емоцій і розплакався.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Messi se emocionó en la presentación de un centro de tratamiento para el cáncer infantil. Las imágenes con Borja Mazarro en #ElChiringuitoDeMega

Geplaatst door El Chiringuito TV op Donderdag 18 oktober 2018

Рекорд Месси

Капітан Барселони Ліонель Мессі визнаний кращим гравцем тижня за підсумками матчів другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Мессі отримує це звання другий раз поспіль.

Нагадаємо, 3 жовтня Барселона на виїзді обіграла лондонський "Тоттенхем" (4:2), а Мессі яскраво оформив дубль.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі, завдяки чудовій грі в поєдинку з Уескою (8:2), продовжив оновлення рекордів в Ла Лізі.