Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 KO).

Бій відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія). На кону стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Напередодні Тоні Беллью зробив несподівану заяву про бій з Усиком. За словами британця, він хоче, щоб Усик його побив.

"Я намагаюся не дивитися в майбутнє, але сподіваюся, що наше протистояння триватиме більше двох раундів. Я не хочу, щоб наш поєдинок закінчився швидко, адже це головний бій у моєму житті, і я хочу, щоб Усик побив мене.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я збираюся отримати перемогу 10 листопада, але хочу отримати дуже жорстокий поєдинок, щоб по його закінченню я міг сказати: з мене досить. Саме через це я підписав контракт на бій проти Олександра Усика. Мені не потрібна легка перемога, як це сталося під час бою з Девідом Хеєм.

Фанати побачать мене на ринзі в останній раз, тому я хочу, щоб це їм надовго запам'яталося",- передає слова Беллью Givemesport.com.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

Нагадаємо, 24 вересня в Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку.

Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.