Шведський форвард Лос-Анджелес Гелаксі Златан Ібрагімович здійснив символічне стартове вкидання перед грою Регулярного чемпіонату НХЛ 2018/19 між Лос-Анджелес Кінгз і Нью-Йорк Айлендерс.

Ібрагімович успішно виконав завдання вкидання, потім потиснув руки хокеїстам, після чого фірмовим ударом відправив футбольний м'яч на трибуни.

Матч закінчився з рахунком 2:7 на користь Айлендерса.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У 25 матчах поточного сезону МЛС Златан забив 21 м'яч і зробив 5 асистів.

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.