Колишній форвард лондонського Челсі Дідьє Дрогба знову заявив про себе. 40-річний екс-нападник збірної Кот-д'іувара відзначився чудовим голом за американський Фінікс Райзинг.

Легендарному футболісту вдалося вразити ворота суперника в поєдинку 1/8 фіналу United Soccer League (USL) проти Портленда.

Зірковий івуарієць завдав гарматного удару зі штрафного. Голкіпер зреагував на "гармату", але м'яч все ж опинився у сітці воріт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Цей гол став першим у поєдинку, який завершився перемогою Фінікс Райзинг з рахунком 3:0. Фінікс вийшов у наступний раунд турніру.

Для Дідьє Дрогба це вже 5-й гол в чемпіонаті 9 зіграних поєдинках.

МЕГАГОЛ ЖЕРВІНЬЙО

Івуарійський форвард італійської Парми Жервіньйо став автором дивовижного голу у ворота Кальярі в поєдинку 5-го туру Серії А.

31-річний знаменитий нападник прийняв м'яч на половині поля пармезанців і зумів добігти з круглим до воріт опонента, обводячи одного за одним футболістів сардинійської команди.

Вирішальний удар Жервіньйо був направлений у ближній кут. М'яч після такого сольного проходу просто не мав права не опинитися в сітці і, як підсумок, він від штанги все ж таки влетів у ворота.

Зазначимо, що подібні голи забивали одиниці. Особливо любителям футболу запам'яталися голи-красені у виконанні аргентинських зірок Дієго Марадони і Ліонеля Мессі.

Додамо, що в матчі Парма-Кальярі всі 90 хвилин матчу відіграв екс-капітан донецького Шахтаря хорват Даріо Срна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.