Сьогодні, 20 жовтня, в рамках 9-го туру італійської Серії А Ювентус в Турині грав з Дженоа.

Першими рахунок у матчі відкрили господарі. Кріштіану Роналду на 18-й хвилині своїм точним ударом вивів "Стару Синьйору" вперед.

Даніель Бесса на 67-й хвилині вирівняв становище в матчі, який так і завершився внічию 1:1.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До речі, це перша поразка Динамо в сезоні.

А португальський нападник "бьянконері" Кріштіану Роналду у цій зустрічі забив свій 400-й м'яч в рамках провідних європейських чемпіонатів. Роналду став першим футболістом, якому вдалося домогтися такого результату саме в рамках топ-5 ліг Європи (Англія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція).

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду влаштував танці на концерті у Парижі.