Український боксер Євген Хитров (17-1, 14 КО) вибув з американського боксерського шоу "Претендент" (The Contender) від телеканалу EPIX.

За правилами шоу 16 боксерів за олімпійською системою на вибування борються за грошовий приз у розмірі $250 тис.

У першому колі Хитров переміг американця Моргана Фітча (18-1-1, 8 КО) технічним нокаутом у 3-му раунді, але далі у чвертьфіналі програв за очками іншому американцеві Брендону Адамсу (17-2, 12 КО), побувавши в нокдауні. Після п'яти раундів рахунок суддів – 50:44 і двічі 49:45.

Нагадаємо, популярний спеціалізований портал Maxboxing, назвав найкращих бійців всіх дивізіонів професійного боксу, починаючи з 2000 року.

У цей список увійшли два українця – дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко і чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО).

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Владимир Кличко

"Володимир Кличко представляв Україну на літніх Олімпійських іграх 1996 року в Атланті, вигравши золоту медаль у суперважкій вазі. Він отримав титул WBO в суперважкій вазі, перемігши в 2000 році дворазового чемпіона в дивізіоні Кріса Берда. Пізніше він зазнав дві нищівні поразки нокаутом Коррі Сандерсу (2003) і Ламону Брюстеру (2004). Після кожного з них всі думали, що це останній бій українця.

Але насправді це був лише початок. Володимир не просто повернувся, а на довгих дев'ять з половиною років зійшов на вершину дивізіону.

Багато критикували Кличка за його прагматичний стиль боксу, але все змінилося після бою Володимира з Ентоні Джошуа, який у 2017 році був визнаний "Поєдинком року". Незважаючи на поразку, Володимир завоював любов і симпатію багатьох своїх критиків. Поза всяким сумнівом, Кличко буде введений в Міжнародний зал боксерської слави", - зазначає Maxboxing.

За свою кар'єру Кличко-молодший володів титулами WBA, WBO, IBF, IBO.

Василя Ломаченка видання назвало найсильнішим боксером напівлегкого дивізіону.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

"Всі бої Василя Ломаченка в другій напівлегкій вазі завершилися його перемогами. Причому, настільки явними, що четверо відомих і шанованих у світі боксу бійців – Ніколас Уолтерс, Мігель Марріага, Джейсон Соса та Гільєрмо Рігондо – просто відмовилися від продовження бою.

Правління українця в дивізіоні було недовгим, з причини переходу у наступну категорію, але настільки яскравим, що Боб Арум порівняв Ломаченка з Мухаммедом Алі. Звичайно, це не перший випадок таких заяв від Арума, але отримати такий комплімент від відомого промоутера, провівши менше 15 поєдинків на професійному ринзі – екстраординарно. Ломаченко володіє неймовірним боксерським інтелектом, швидкістю і витривалістю. Він б'є під неймовірними кутами, а його удари – руйнівні.

Сьогодні, здається, що єдиний спосіб перемогти Ломаченка – нокаутувати його. Навряд чи хоч один боксер зможе перевершити його саме в боксерських навичках".

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли до топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.