Колишній головний тренер "Челсі" Антоніо Конте може достроково розірвати контракт з лондонцями заради роботи в мадридському "Реалі". Про це повідомляє Il Giornale.

Контракт Конте з "Челсі" діє до літа 2019 року і до кінця терміну він повинен отримати близько 10 мільйонів євро зарплати.

За інформацією видання, Конте готовий піти на те, щоб йому виплатили компенсацію в розмірі 4 мільйонів євро і повністю припинити співпрацю з лондонським клубом. Італієць робить це заради того, щоб стати тренером мадридського "Реала".

Нагадаємо, мадридський клуб "Реал" підтримав португальського нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду в скандалі про згвалтування.

"Реал" подав до суду на португальську газету Correio da Manhã за матеріал, в якому йшлося про те, що саме клуб, гравцем якого Роналду був до минулого літа, був ініціатором того, щоб футболіст заплатив за мовчання нібито зґвалтованій ним Кетрін Майоргі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В матеріалах міститься неправдива інформація, яка може нашкодити репутації клубу.

Реал Мадрид не мав ніякого відношення до інформації, опублікованої в газеті щодо гравця Кріштіану Роналду, тому клуб не міг приймати ніяких рішень по цій справі. Реал вимагає повного спростування інформації у вищезгаданій газеті", - йдеться в повідомленні.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Нагадаємо, Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу. Американська модель Кетрін Майорга звинувачує футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався влітку 2009 року в Лас-Вегасі.

Британський таблоїд The Sun опублікував ексклюзивне відео з нічного клубу Лас-Вегаса. За інформацією видання, відео було знято в ту ніч, коли, за заявою Кетрін, Кріштіану її зґвалтував.

Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга
Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга

На відео видно, як Роналду і Майорга танцюють і обіймаються.

Як повідомлялося раніше, поліція Лас-Вегаса офіційно відновила розслідування у справі про зґвалтування американської моделі Кетрін Майорги, в якому звинувачується Кріштіану Роналду. Американка заявила, що інцидент стався у ванній кімнаті одного з готелів Лас-Вегаса, після чого вона зафіксувала пошкодження в госпіталі і звернулася в поліцію.

"13-го червня 2009 року поліцейський департамент Лас-Вегаса отримав повідомлення про сексуальне насильство. При складанні протоколу постраждала не надала детективам інформацію про місце злочину інциденту або опис підозрюваного. Було проведено медичне обстеження. Станом на вересень 2018 року справу знову запущено у виробництво", — цитує повідомлення прес-служби поліцейського департаменту Лас-Вегаса Daily Mail.

У матеріалах справи, написано, що Роналду нібито запросив модель і ще одного друга в номер, щоб помилуватися видами Лас-Вегаса. Потім була пропозиція розважитися в джакузі. Майорга запевняє, що відмовилася опускатися у воду, тому що не хотіла зіпсувати свою сукню. На це португалець, запропонувавши їй спортивні шорти і футболку, відправив переодягатися у ванну.

Незабаром Роналду до неї зайшов і роздягнувся, натякнувши на інтимну близькість. В судовому протоколі йдеться, що Майорга відмовилася і заявила, що хоче покинути готель. Але, за словами американки, Кріштіану нібито не дав їй цього зробити і силою кинув на ліжко. Коли отримати згоду на добровільний секс не вдалося, знаменитий футболіст зґвалтував її анально. При цьому Майорга кричала "Ні, ні, ні!"

В матеріалах справи зазначається, що Роналду визнав інтимний зв'язок з Майоргою, але підкреслив, що все відбувалося за взаємною згодою.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна Португалії втратила Роналду.