Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна перемогла Петру Квітову у стартовому поєдинку Підсумкового турніру WTA з рахунком 3:6, 3:6.

На прес-конференції після матчу Світоліної стало погано.

Як повідомляє редактор WTA Девід Кейн, Світоліна після перерви повернулася до журналістів і відповів ще на кілька запитань. Світоліна зізналася, що їй недобре, але ніяких подробиць більше не розкривала.

Нагадаємо, Еліна Світоліна здобула нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ця нагорода щорічно вручається учасницям туру, які зробили найбільший внесок у популяризацію тенісу.

На церемонії вручення Світоліна зізналася, що не знала про існування такої нагороди, але зазначила, що їй необхідно віддавати щось своїм уболівальникам.

"Для мене важливо завжди зберігати позитивний настрій. Що стосується цієї нагороди, то я навіть не знала, що вона існує. Для мене це необхідність - віддавати щось натомість дітям, фанатам і шанувальникам тенісу.

Коли у мене є можливість, я завжди рада відвідати лікарні, поспілкуватися з дітьми, поділитися з ними емоціями. Це важливо", - передає слова Світоліної WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.