У неділю, 21 жовтня, стало відомо про грандіозний успіх українки на Кубку світу з тріатлону, що проходить у Еквадорі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Українська спортсменка Юлія Єлістратова виграла етап Кубку світу з тріатлону. Варто зазначити, що це перша з 2015 року золота медаль тріатлоністки у межах змагань такого рівня.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, українська тріатлонистка Юлія Єлістратова виграла "золото" на етапі Кубка Європи-2018 у турецькій Аланії та втретє в сезоні піднялася на п'єдестал.

Єлістратова подолала 1 500 метрів плавання за 21 хвилину і 15 секунд, потім проїхала на велосипеді 41,280 км за 1 годину і 4 хвилини, а в кінці пробігла 10 км за 37 хвилин і 35 секунд.

Також у першій десятці фінішувала ще одна українка Маргарита Крилова, яка показала 7-й результат.


Як повідомляв раніше Знай.ua, члена паралімпійської збірної України з лижних гонок Наталію Рубановську на чемпіонаті світу позбавили трьох медалей. Крім того, дівчина дискваліфікована на два роки за вживання допінгу.

Ця інформація стала відома із заяви Міжнародного параолімпійського комітету (МПК), передає Inside the Games.

У повідомленні йдеться про те, що Рубановська не пройшла тестування на заборонену речовину фуросемід перед етапом Кубка світу з паралімпійських лижних гонок та біатлону, який відбувся в січні 2018 року в Оберріді (Німеччина).

Як відомо, спортсменка страждає від проблем із зором. Після дискваліфікації, її медаль дісталася росіянці Марині Галіциній. Крім того, українка залишилась без двох бронзових медалей, які вона виборола на чемпіонаті світу у Вуокатті та Фінляндії.


Також Знай.ua писав про те, що олімпійська чемпіонка в соціальній мережі опублікувала серію фотографій зі свого відпочинку.