Колишній форвард київського футбольного клубу "Динамо" Ісмаель Бангура був визнаний французьким судом винним у шахрайстві. Виявилося, що футболіст незаконно отримував допомогу по безробіттю, повідомляє Ouest France.

Розслідування з'ясувало, що після завершення терміну контракту з французьким клубом "Нантом" Ісмаель Бангура в 2016-му році почав отримувати допомогу по безробіттю. Державна виплата склала 6 тисяч євро на місяць.

Проте, через деякий час футболіст перейшов в "Аль-Раєд" із Саудівської Аравії, при цьому він продовжував отримувати виплати, але вже незаконно. В результаті, суд вимагає від екс-динамівця сплатити 130 тисяч євро штрафу, а також засудив футболіста до тюремного ув'язнення на півроку умовно.

Нагадаємо, Бангура виступав за "Динамо" з 2007 по 2009 рік і забив 28 голів у 46 матчах за клуб. Ісмаель виграв з "біло-синіми" Чемпіонат України, Суперкубок і дійшов до півфіналу Кубка УЄФА.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше повідомлялося, що футболіста Динамо визнали найкращим в Європі. Голкіпер "Динамо" і збірної України Денис Бойко визнаний кращим в Європі за кількістю "сухих" матчів. У поточному сезоні 2018-2019 Бойко відіграв 17 матчів, пропустивши 12 голів. У 10 матчах він зумів зберегти свої ворота в недоторканності.

Нагадаємо, Роналду забив за "Ювентус" і " встановив суперрекорд. 20 жовтня, в рамках 9-го туру італійської Серії А "Ювентус" у Турині грав з Дженоа. Першими рахунок у матчі відкрили господарі. Кріштіану Роналду на 18-й хвилині своїм точним ударом вивів "Стару Синьйору" вперед.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ярмоленко різко висловився про мовне питання в Україні.

Також портал "Знай.uа" писав, що скандальний український футболіст став на захист Кокоріна і Мамаєва.