Чеська тенісистка Кароліна Плішкова здобула перемогу над датчанкою Каролін Возняцкі у першому турі Підсумкового турніру WTA, що проходить в Сингапурі (призовий фонд - $7 млн).

Плішкова, яка посідає восьме місце в рейтингу WTA, обіграла третю ракетку світу Возняцкі з рахунком 6:2, 6:4.

Нагадаємо, перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна перемогла Петру Квітову у стартовому поєдинку Підсумкового турніру WTA з рахунком 3:6, 3:6.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Після матчу Еліна Світоліна поділилася враженнями від перемоги.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я грала добре, я показала надійний теніс із задньої лінії і чинила тиск на Петру. Думаю, це було ключовим. Не думаю, що я могла отримати ще більш важкий старт у груповому етапі, так як я програла Квітовій сім разів поспіль. Підсумковий турнір - це не ті змагання, де від раунду до раунду стає важче, тут кожен матч дуже важкий.

У минулому році в Сінгапурі я дуже переживала, це був мій перше виступ. Сьогодні я нервувала, як і Петра, але це частина тенісу.

Було дуже важливо виграти цей матч. Ця перемога додає мені впевненості в собі. Я використовую її як відправну точку, і нехай це буде відповіддю для всіх хейтерів, які говорили, що я не заслуговую грати в Сінгапурі. Я можу насолоджуватися цією перемогою до наступного свого матчу.

Я постараюся відновитися і підготуватися до наступного матчу. Мені потрібно бути готовою до всього і просто боротися", - сказала Світоліна на прес-конференції.

Нагадаємо, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Ця нагорода щорічно вручається учасницям туру, які зробили найбільший внесок у популяризацію тенісу.

На церемонії вручення Світоліна зізналася, що не знала про існування такої нагороди, але зазначила, що їй необхідно віддавати щось своїм уболівальникам.

"Для мене важливо завжди зберігати позитивний настрій. Що стосується цієї нагороди, то я навіть не знала, що вона існує. Для мене це необхідність - віддавати щось натомість дітям, фанатам і шанувальникам тенісу.

Коли у мене є можливість, я завжди рада відвідати лікарні, поспілкуватися з дітьми, поділитися з ними емоціями. Це важливо", - передає слова Світоліної WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.