Про роль тренера в підготовці спортсмена і про важливість їх співпраці говорилося дуже багато. Тренери отримували нагороди на щорічній церемонії нагородження в своїх країнах і за їх межами. Але ще жодного разу їм не вручалися медалі чемпіонатів світу.

Ті завжди діставалися тільки учням. Але за 100 днів до початку чемпіонату світу-2017 організатори змагань оголосили про нововведення: в Лондоні медалі отримають не тільки атлети, а й тренери чемпіонів та призерів турніру.

Тема медалей для тренерів буде схожа на ту, яку використовують для медалей для легкоатлетів, але вони будуть відрізнятися дизайном. Обидві медалі представлять вже в травні. А чемпіонат світу Лондон прийме 4-13 серпня 2017.

«Ми надзвичайно горді тим, що саме на нашому чемпіонаті світу вперше вручатимуть медалі тренерам. І ми дуже вдячні IAAF за те, що вони підтримали нас у цьому питанні », - заявив директор чемпіонату Нільс де Фос.

[[{"fid":"169941","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"510","width":"715","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще