Екс-нападника Динамо Київ Андреса Ескобара вигнали з колумбійського Депортіво з-за неспортивної поведінки.

Андрес Ескобар не потрапив в заявку на один з матчів чемпіонату Колумбії, що дуже засмутило екс-динамівця. Після матчу форвард пішов у нічний клуб з невідомою жінкою.

На наступний день Ескобар прийшов на тренування, але був не в змозі тренуватися. 27-річного форварда відправили в підтрибунне приміщення, де він одразу ж заснув.

Тести показали, що футболіст перебував у нетверезому стані. Оскільки Ескобар не хотів розривати контракт за обопільною згодою, Депортіво зробив це в односторонньому порядку, повідомляє Динамоманія з посиланням на Еlpais.com.co.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ескобар належав київському Динамо з 2011 по 2018 рік.

За киян нападник провів 18 хвилин, весь інший час був в оренді.

Перемога Динамо в УПЛ

20 жовтня у рамках 12-го туру Прем'єр-ліги України Динамо Київ грало на виїзді, у Полтаві, з Ворсклою.

Єдиний м'яч був забитий на 40-й хвилині після точного удару Віктора Циганкова.

Завдяки цьому голу, кияни перемогли в матчі з рахунком 0:1.

Прем'єр-ліга України. 12-й тур

Ворскла – Динамо – 0:1 (0:1)

Гол: Циганков, 40.

Відзначимо, що цією перемогою динамівці зробили подарунок головному тренеру команди Олександру Хацкевичу, який 19-го жовтня відзначив своє 45-річчя.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.