Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду перед грою 3-го туру Ліги чемпіонів прийшов на прес-конференцію в Манчестері з годинником на руці вартістю в 1,3 мільйони євро (1,2 млн фунтів), повідомляє Daily Mail.

Цей годинник рідкісної моделі марки Franck Muller. Дорогу річ Кріштіану прикрашають 424 білих діаманти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також португалець прокоментував звинувачення в згвалтуванні.

"Ми зробили заяву два тижні тому, звичайно, я не збираюся брехати в цій ситуації. Мої адвокати сповнені впевненості, і я разом з ними. Найголовніше, що я насолоджуюся футболом, я насолоджуюся життям. Правда завжди з'ясується", - сказав Роналду.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед - Ювентус Турин відбудеться 23 жовтня. Початок матчу о 22:00.

Додамо, що для Роналду матч буде визначним, тому що він провів у Манчестер Юнайтед кілька блискучих сезонів, а Алекса Фергюсона вважає тим самим тренером, який зробив з нього зірку світового футболу!

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду влаштував танці на концерті у Парижі.