23 жовтня в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів на "Сантьяго Бернабеу" грали Реал Мадрид і Вікторія Пльзень.

Іспанці зобов'язані були перемагати в цьому матчі, тому що до цього в п'яти поєдинках поспіль не вигравали.

Голи Каріма Бензема і Марсело в дебютах 1-го і 2-го таймів зробили Реалу форою, з якою вони йшли до фінального свистка.

Але міцні чехи змогли відквитати один пропущений м'яч після точного удару Патріка Грошовського на 79-й хвилині. Але більше футболісти Вікторії голами не відзначалися, а тому Реал переміг з рахунком 2:1 і перервав свою безвиграшну серію!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В іншому матчі групи Рома розгромила ЦСКА (3:0).

Ліга чемпіонів. Група G. Після 3-х турів

1. Реал Мадрид - 6

2. Рома - 6

3. ЦСКА Москва - 4

4. Вікторія - 1

Ліга чемпіонів. Група G. 3-й тур

Реал Мадрид - Вікторія Пльзень - 2:1 (1:0)

Голи: Бензема, 11, Марсело, 56 - Грошовський, 79.

Відзначимо, що Шахтар поступився в Харкові Ман Сіті (0:3).

Українізація Ман Сіті

Англійський футбольний клуб Манчестер Сіті перед матчем 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів з Шахтарем, як і минулого року, оселився в харківському Superior Golf & Spa Resort.

У готелі прокоментували нюанси перебування англійців у харківському закладі:

"Закритість, непублічність, конфіденційність. Мабуть, так можна охарактеризувати команду Манчестер Сіті. Ніяких фанів на території готелю, ніяких фото і відеокамер, ніяких журналістів. Навіть "на мобільник" просять їх не знімати.

Безумовно, це право футбольного клубу.

Із секретів. Розселилися так само як і в минулому році (вони жили у нас в грудні 2017-го). Сказали: "Нам все сподобалося, нічого не міняйте". А ось кулінарні уподобання змінили кардинально.

В минулий раз меню у гравців Манчестер Сіті було європейським, дуже суворим. Пармезан неодмінно 36-місячної витримки, сіль – виключно морська і обов'язково середнього помелу. Ніяких приправ, ніякого кетчупу і гірчиці. Багато фруктів, смузі, соків…

В цей раз кухар МС попросив готувати для футболістів так, як ми готуємо для себе і своїх гостей. З наших, українських, продуктів і за нашими рецептами.

Тепер меню у легендарної команди є вареники, деруни, буряковий салат, солянка, борщ і навіть кутя", — повідомляється на офіційній сторінці Superior Golf & Spa Resort в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.