Перша ракетка України Еліна Світоліна перемогла у другому матчі на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі, обігравши чешку Кароліну Плишкову.

Після матчу Світоліна прокоментувала перемогу, зазначивши, що залишилася задоволена собою.

"Моя мета в цьому матчі була перебити якомога більше м'ячів на ту половину корту, боротися до кінця, не робити простих помилок. Це все спрацювало дуже добре. У Кароліни гра йшла, то не йшла, вона трохи відчувала проблеми на подачі. Мені потрібно було бути готовою використовувати свої шанси. Цим я залишилася задоволена.

У матчах проти таких суперниць як Плішкова і Квітова, мені потрібно рухатися швидше, добре стежити за м'ячем. Я працювала дуже багато, щоб це зробити. В минулому у мене були труднощі в матчах з Петрою, я змінила свою психологію, своє пересування і поки все йде добре.
Коли мені не вдалося подати на матч, то я намагалася залишатися сфокусованої, чекати свої можливості, рухатися на м'яч. Не давати негативу з'явиться в голові. І просто бути рішучою, ми ж живемо один раз.

Еліна Світоліна переграла Кароліну Плішкову.
Еліна Світоліна переграла Кароліну Плішкову.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Я не буду думати про такі речі, як виграти один сет, починаючи наступну гру. Я не хочу мати це у своїх думках. Мені потрібно грати наступний матч, він буде важким. Я буду сприймати його як ще одну можливість зіграти в хороший теніс.

У минулому році я приїхала на турнір з упевненістю в своїх силах. На цей раз було інакше, друга частина сезону була не такою гарною, як у 2017 році. Це дві абсолютно різні ситуації. Тут для мене перший матч був важким, і цей теж, я задоволена тим, як впоралася.

Возняцкі - боєць, як і я. Це буде важкий, важкий матч. Тут немає легких ігор. Буду відновлюватися і виходити грати в четвер", - розповіла Світоліна.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Нагадаємо, Еліна Світоліна перемогла Петру Квітову у стартовому поєдинку Підсумкового турніру WTA з рахунком 3:6, 3:6.

Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Ця нагорода щорічно вручається учасницям туру, які зробили найбільший внесок у популяризацію тенісу.

На церемонії вручення Світоліна зізналася, що не знала про існування такої нагороди, але зазначила, що їй необхідно віддавати щось своїм уболівальникам.

"Для мене важливо завжди зберігати позитивний настрій. Що стосується цієї нагороди, то я навіть не знала, що вона існує. Для мене це необхідність - віддавати щось натомість дітям, фанатам і шанувальникам тенісу.

Коли у мене є можливість, я завжди рада відвідати лікарні, поспілкуватися з дітьми, поділитися з ними емоціями. Це важливо", - передає слова Світоліної WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.