Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа впевнений, що 11 раундів бою з легендарним українцем Володимиром Кличком зроблять з нього набагато кращого боксера в порівнянні з тим, яким він був до цього поєдинку.

"Я хочу стати сильнішим. Я відмічаю все речі, які мені потрібно вдосконалити, і записую їх. Я постійно думаю про те, як ще можна покращитися, над чим ще варто попрацювати", – сказав Ентоні Джошуа.

Британський чемпіон також зазначив, що в бою з Кличком збулася його найзаповітніша мрія:

"Якби багато років тому ви мене запитали: "Синку, що б ти хотів зробити?", я б відповів: "Я хочу стати бійцем, битися з однією з легенд спорту на найбільшому стадіоні і нокаутувати її в останніх раундах після важкої війни в ринзі", – сказав Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче.

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Кличка, а Володимир заявив, що переміг сильніший.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа радить родичам Кличка відмовити його від реваншу.

Фото – Getty Images