Головний тренер Монако Леонардо Жардім перед півфінальним поєдинком проти Ювентусу розраховує на забиті м’ячи своєї команди у матчі відповіді.

-У Ювентуса є дух переможця. Це добре організована команда, у якої фізично сильна захисна ланка та чудова атака. Також італійці класно грають при стандартних положеннях, - зазначив Жардім.

Окрім цього він вірить, що його підопічні зможуть бодай раз вразити ворота італійців у виїзному поєдинку, а також Монако варто сконцентруватись на такому ігровому аспекті, як швидкий перехід з оборони в атаку.

В свою чергу Массіміліано Аллегрі сподівається, що Ювентус стане першою командою, яка переможе на полі Монако.

-Монако відрізняється від свого зразка 2015 року. Це команда, яка яскраво грає в атаку. Статистика форвардів французького колективу говорить сама за себе. Фалькао чудово грає на другому поверсі, а гравці на кшталт Бернарду Сільви значно додали у порівнянні з 2015 роком, - сказав керманич Ювентусу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як вже повідомляв портал Знай.ua, букмекери віддають перевагу туринському клубу у грі з Монако.

Фото: Getty Images