Президент туринського Ювентуса Андреа Аньєллі розповів про його розмову з португальським форвардом "Старої Синьйори" Кріштіану Роналду стосовно скандалу з згвалтуванням.

"Коли виникла ця ситуація, я подивився Роналду прямо в очі і запитав його про це. Після розмови я залишився задоволений відповіддю. Поведінка Кріштіану тоді і в наступні тижні тільки підтвердили моє перше враження.

Я сказав Кріштіану, що мої двері і двері Ювентуса завжди відкриті, якщо йому щось потрібно. Ми тут готові підтримати будь-кого, жінку чи чоловіка, якщо думаємо, що вони ведуть себе правильно", - цитує Аньєллі видання AS.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повернення Роналду на "Олд Траффорд"

23 жовтня на "Олд Траффорд" в рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів грали Манчестер Юнайтед і Ювентус.

Туринцям вдалося забити на 17-й хвилині після того, як Кріштіану Роналду вдало прострілив в штрафний майданчик манкуніанців, а на добиванні прекрасно зіграв аргентинець Пауло Дібала.

МЮ намагався зрівняти рахунок, але розпечатати ворота Войцеха Щенсни не виходило.

Цікаво, що Жозе Моурінью не зробив жодної заміни по ходу зустрічі, яка так і завершилася з рахунком 0:1 на користь Юве.

Варто додати, що матч був особливим для Кріштіану Роналду, тому що він провів в Манчестер Юнайтед кілька блискучих сезонів, а Алекса Фергюсона вважає тим самим тренером, який зробив з нього зірку світового футболу!

Ліга чемпіонів. Група Н. 3-й тур

Манчестер Юнайтед - Ювентус Турин - 0:1 (0:1)

Гол: Дібала, 17.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 жовтня в матчі Ліги Європи Ворскла виграла на виїзді у Карабаха (0:1). Для полтавчан ця перемога стала першою в історії в рамках групового раунду Ліги Європи.