Оскар де ла Хойя, промоутер чемпіона світу за версією WBO і володаря спеціального пояса WBC Сауля Альвареса (49-1-1, 33 КО), заявив, що його підопічний стане найкращим боксером незалежно від вагової категорії після перемоги над Геннадієм Головкіним (37-0, 33 КО).

"Я бачу його в першій трійці, і перемога над Головкіним, без сумніву, зробить його першим номером. Зараз ера Канело, його час. До того ж він тільки на початку кар'єри, він дуже молодий – йому 26 років. Він ще багато чому навчиться, він прогресує з кожним боєм, і поряд з ним відмінна команда. Я бачу, як і над чим вони працюють в залі, і думаю, що з часом Канело стане краще. Найкращий час для боксера – 28-29 років, і кращого Канело ми ще не бачили," – передає слова промоутера Boxingscene.

Нагадаємо, бій Головкін - Альварес відбудеться 16 вересня. На кону стоятимуть титули казаха – IBF, WBA, WBC і IBO в середній вазі.

Про це обидва боксери офіційно оголосили після перемоги Сауля Альвареса над Хуліо Сезаром Чавесом-молодшим.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стали відомі подробиці контракту бою Головкін - Альварес.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото – Getty Images