Тренер чемпіона світу за версією WBO і володаря спеціального пояса WBC Сауля Альвареса (49-1-1, 33 КО) Хосе Рейносо вважає, що його підопічний перебуває на кар'єрному піку і неодмінно здобуде перемогу над казахстанцем Геннадієм Головкіна (37-0, 33 КО).

"Я дійсно впевнений, що Сауль в своєму віці є бійцем, для якого немає перешкод, якого не побити. Зразок дисципліни, він завжди в хороших кондиціях і вдосконалюється технічно. Продовжуючи дотримуватися такої філософії, він зможе добитися всього, чого захоче. Зараз найкращий момент його кар'єри, і в вересні він покаже, хто є найкращим pound-for-pound бійцем у світі", – заявив Рейносо в інтерв'ю ESPN Deportes.

"Головкін – боєць, який знає тільки рух вперед, у якого немає захисту, і який не вміє відступати. Це бій між чудовим контрпанчером в особі Сауля і нападаючим в особі Головкіна, так що будемо сподіватися, що їх стилі підійдуть один одному. У мене немає сумнівів, що Саулю вистачить таланту, щоб зупинити Головкіна. У нього хороший захист і він дуже добре діє на відходах. Впевнений, що при належній підготовці та з його талантом ми зможемо перемогти Геннадія", – додав тренер Альвареса.

Нагадаємо, бій Головкін - Альварес відбудеться 16 вересня. На кону стоятимуть титули казаха – IBF, WBA, WBC і IBO в середній вазі.

Про це обидва боксери офіційно оголосили після перемоги Сауля Альвареса над Хуліо Сезаром Чавесом-молодшим.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стали відомі подробиці контракту бою Головкін - Альварес.

Фото – Getty Images