У матчі 9-го туру Бундесліги Німеччини Фрайбург – Боруссія Менхенгладбах відбулася подія, якої любителі цікавої статистики вже зачекалися. На першій хвилині зустрічі був призначений і реалізований пенальті.

Одинадцятиметровий заробив Фрайбург після фолу в штрафній площі у виконанні швейцарського воротаря Янна Зоммера. Автором голу став 29-річний нападник "Бразильців з Брайсгау" Нільс Петерсен.

До цього на першій хвилині голом з пенальті в Бундеслізі відзначився 22 березня 1996-го року гравець Гамбурга Харальд Шпрель.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гол Анхеля Ді Марії

Гол аргентинського форварда Парі Сен-Жермен Анхеля Ді Марії в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів проти Наполі (2:2) визнаний кращим на цьому тижні за версією УЄФА.

Після індивідуального прориву Неймара і кількох передач Ді Марія опинився з м'ячем на куті штрафного майданчика і по шикарній дузі відправив ядро у сітку воріт Давида Оспіни.

Як повідомляв портал Знай.ua, УЄФА назвав найкращого гравця тижня в 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів.