Наречена португальського футболіста Ювентуса Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес показала, як треба поєднувати заняття спортом і турботу про дітей.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася забавним відео.

У ролику можна побачити, як Джорджина тренується в дитячій кімнаті разом з близнюками Кріштіану - Євою і Матео і їх спільною з Роналду донькою Аланою Мартіною. При цьому один з малюків постійно вимагає уваги Джорджини. Але незважаючи на це, їй з легкістю вдається поєднати тренування і гру з дитиною. "Моє щастя, моя сім'я. Посилаю всю нашу енергію татові і "Ювентусу", - підписала Джорджина відео.

Джорджина Родрігес народила доньку восени 2017 року. Алана Мартіна стала четвертою дитиною Кріштіану Роналду. Близнюків Єву і Матео виносила сурогатна мати. Це друга і третя дитина футболіста. Первістку Роналду - Кріштіану-молодшому - вісім років. Він також з'явився на світ завдяки сурогатній матері.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дівчина Роналду

Тема зі зґвалтуванням американки стала однією з найбільш обговорюваних у ЗМІ. Роналду різко відреагував на звинувачення, заявивши, що це чистої води вигадка.

Багато хто чекав і реакції подруги Кріштіану Джорджіни Родрігес. Дівчина вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в інстаграмі.

"Ти завжди перетворював перешкоди на шляху в імпульс і силу, завдяки яким міг демонструвати свою велич. Спасибі, що змушуєш насолоджуватися кожною грою. Ти завжди кращий. Люблю тебе, Кріштіану", - красномовно написала Джорджина.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ювентус випустить свою криптовалюту.