У матчі 9-го туру Бундесліги Німеччини Фрайбург – Боруссія Менхенгладбах (3:1) стався кумедний епізод.

Перед самим фінальним свистком фанати стали свідками курйозного взяття воріт.

Воротар Боруссії Ян Зоммер при рахунку 2:1 на користь Фрайбурга вийшов за межі штрафного майданчика і вибив м'яч прямо на ногу супернику, який стояв у центральному колі. Лукас Хелер, довго не роздумуючи, пробив у порожні ворота. М'яч хоч і летів низом, Зоммер все ж не встиг повернутися у ворота і пропустив гол.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Матч завершився перемогою Фрайбурга з рахунком 3:1.

І знову про матч Боруссія Менхенгладбах - Фрайбург

У матчі 9-го туру Бундесліги Німеччини Фрайбург – Боруссія Менхенгладбах відбулася також подія, якої любителі цікавої статистики вже зачекалися. На першій хвилині зустрічі був призначений і реалізований пенальті.

Одинадцятиметровий заробив Фрайбург після фолу в штрафній площі у виконанні швейцарського воротаря Янна Зоммера. Автором голу став 29-річний нападник "Бразильців з Брайсгау" Нільс Петерсен.

До цього на першій хвилині голом з пенальті в Бундеслізі відзначився 22 березня 1996-го року гравець Гамбурга Харальд Шпрель.

Як повідомляв портал Знай.ua, УЄФА назвав найкращого гравця тижня в 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів.