28 жовтня в Одесі Чорноморець грав з Карпатами. Львівська команда повела в рахунку вже на 2-й хвилині після того, як Мар'ян Швед реалізував пенальті.

На початку другої половини зустрічі галицька команда зміцнила перевагу після точного удару Крістіана Понде. На 78 й хвилині Сергій Мякушко своїм точним ударом практично зняв всі питання щодо переможця матчу. У додатковий час "зелено-білі" ще два рази розписалися у воротах господарів. Спочатку Мякушко оформив дубль, а потім Олексій Гуцуляк поставив крапку в матчі.

Прем'єр-ліга України. 13-тур

Чорноморець Одеса - Карпати Львів - 0 5 (0: 1)

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Голи: Швед, 2 (з пенальті) Понд, 48, Мякушко, 78, 90 + 4, Гуцуляк 90 + 6.

Перемога Шахтаря

Після холодного душу від Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів Шахтар зміг трохи реабілітуватися в матчі чемпіонату України.

"Гірники" виграли у Арсеналу в Києві з переконливим рахунком. Відкрити рахунок команді Паулу Фонсека вдалося на 45-й хвилині після голу Алана Патріка. У другому таймі до 63-й хвилині колектив В'ячеслава Грозного ще двічі пропустив після точних ударів Сергія Болбата і Віктора Коваленко.

Гра завершилася з рахунком 0:3 на користь Шахтаря!

Прем'єр-ліга України. 13-й тур

Арсенал-Київ - Шахтар Донецьк - 0: 3 (0: 1)

Голи: Патрік, 45, Болбат, 56, Коваленко, 63 (з пенальті).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).