28 жовтня в рамках 13-го туру УПЛ на НСК "Олімпійський" в Києві Динамо приймало Львів. Гостям з Галичини вдалося відкрити рахунок в матчі на 21-й хвилині після точного удару Лукаса Тейлора.

Як кияни не билися, вирівняти становище в поєдинку у них не виходило. Львів же постійно порушував і грав на утримання рахунку. Рахунок по жовтих картках на користь львів'ян з рахунком 9:1! Також в пасиві галицької команди червона картка вже в доданий час.

Також цікава статистика ударів. Крім епізоду з голом, львів'яни більше не били в площину воріт і тільки ще раз вдарили повз рамку Дениса Бойко. "Біло-сині" мають в своєму активі 4 удари в ствір воріт і 12 повз ворота Олександра Бандури.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Динамо програло Львову з рахунком 0:1 і тепер з 29 очками відстає від першого Шахтаря (34) на 5 балів. Другим киянам дихає в спину Олександрія, у якій 26 очок і третя позиція.

Прем'єр-ліга України. 13-й тур. НСК "Олімпійський" (Київ)

Динамо (Київ) - ФК Львів (Львів) - 0: 1 (0: 1)

Гол: Тейлор, 21.

Вилучення: Сабіно, 93 (Львів) друге попередження.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Динамо: Денис Бойко, Віталій Миколенко, Сідклей, Йосип Піварич (Владислав Супряга, 58), Артем Шабанов, Томаш Кендзьора, Сергій Сидорчук (Микола Шапаренко, 46), Че Че, Володимир Шепелєв (Денис Гармаш, 74), Віктор Циганков, Беньямін Вербич

ФК Львів: Aлександр Бандура, Володимир Адамюк, Мартан, Вадим Парамонов, Юрій Путраш (Олександр Голіков, 64), Владислав Приймак, Джонатан, Сабіно, Артур Западня, Тейлор, Аугусто (Араужо, 55; Вадим Янчак, 80)

Перемога Шахтаря

Після холодного душу від Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів Шахтар зміг трохи реабілітуватися в матчі чемпіонату України.

"Гірники" виграли у Арсеналу в Києві з переконливим рахунком. Відкрити рахунок команді Паулу Фонсека вдалося на 45-й хвилині після голу Алана Патріка. У другому таймі до 63-й хвилині колектив В'ячеслава Грозного ще двічі пропустив після точних ударів Сергія Болбата і Віктора Коваленко.

Гра завершилася з рахунком 0:3 на користь Шахтаря!

Прем'єр-ліга України. 13-й тур

Арсенал-Київ - Шахтар Донецьк - 0: 3 (0: 1)

Голи: Патрік, 45, Болбат, 56, Коваленко, 63 (з пенальті).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).