Аргентинський нападник Ювентуса Пауло Дібала після перемоги туринців над Емполі (1:2) в матчі 10-го туру італійської Серії А опублікував у соцмережах фото зі своїм зірковим одноклубником Кріштіану Роналду.

Дібала, напевно, не звернув увагу на одну деталь при публікації знімка. На стіні біля футболістів висить схема оборони "Старої Синьйори" при стандартах.

Напевно, тренери суперників Ювентуса вже потирають руки, дізнавшись важливу інформацію. Хоча, хто знає, може це такий хитрий хід від Массіміліано Алегрі, який хоче всіх заплутати і схема фейкова?

Повернення Роналду на "Олд Траффорд"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

23 жовтня на "Олд Траффорд" в рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів грали Манчестер Юнайтед і Ювентус.

Туринцям вдалося забити на 17-й хвилині після того, як Кріштіану Роналду вдало прострілив в штрафний майданчик манкуніанців, а на добиванні прекрасно зіграв аргентинець Пауло Дібала.

МЮ намагався зрівняти рахунок, але розпечатати ворота Войцеха Щенсни не виходило.

Цікаво, що Жозе Моурінью не зробив жодної заміни по ходу зустрічі, яка так і завершилася з рахунком 0:1 на користь Юве.

Варто додати, що матч був особливим для Кріштіану Роналду, тому що він провів в Манчестер Юнайтед кілька блискучих сезонів, а Алекса Фергюсона вважає тим самим тренером, який зробив з нього зірку світового футболу!

Ліга чемпіонів. Група Н. 3-й тур

Манчестер Юнайтед - Ювентус Турин - 0:1 (0:1)

Гол: Дібала, 17.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андреа Аньєллі мав розмову з Кріштіану Роналду у зв'язку з чутками навколо португальця.