У разі можливої ​​перемоги в чемпіонаті Англії Челсі виплатить своїм гравцям п'ять мільйонів фунтів в якості бонусів. Про це повідомляє The Times.

Даний бонус був передбачений керівництвом клубу ще до старту поточного сезону, а гроші отримають усі без винятку футболісти Синіх. Однак, варто сказати, що сума виплат також буде залежати від кількості проведених матчів.

Своє шосте чемпіонство в історії Челсі може оформити вже в п'ятницю, 12 травня, якщо зуміє здобути перемогу у виїзному матчі з Вест Бромвічем.[[{"fid":"170428","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"3141","width":"4971","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Нагадаємо, що команда Антоніо Конте зараз очолює таблицю АПЛ, випереджаючи Тоттенхем, що йде другим, на сім очок за три тури до фінішу.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Моурінью хоче купити зірку АПЛ.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото: Getty Images