Харківський клуб Олімп став 14-кратним чемпіоном України з регбі.

Харків'яни обіграли у заключному турі чемпіонату України з регбі-15 львівський Сокіл з рахунком 83:0.

Представники Слобожанщини не відчували особливих проблем по ходу першості, у всіх матчах впевнено перемогли, а різниця ігрових очок склала рекордні 887 на 24 (+863).

До речі, в 2018-му році харківський Олімп вже став чемпіоном України і володарем Кубка України з регбі-7, а в останній уїк-енд жовтня додав до цих досягнень трофей з класичного регбі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зазначимо, що з 2005-го року регбійний клуб Олімп 14 разів був чемпіоном України з регбі-15, 9 разів очолював чемпіонат з регбі-7, стільки ж разів вигравав Кубок України з регбі-15 і 6 разів - з регбі-7. Гравці Олімпу є головними зірками збірної України з регбі та вони збираються й надалі перемагати.

Перемога Еліни

28 жовтня відбувся фінал Підсумкового турніру WTA, в якому грали американка Слоан Стівенс і українка Еліна Світоліна.

Перший сет виграла представниця США з рахунком 6:3. У другій партії сильнішою виявилася Світоліна (6:2), якій вдалося переломити хід зустрічі. У вирішальному сеті також перемогла Еліна з аналогічним рахунком (6:2).

Як підсумок, Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі, перемігши п'ять суперниць.

Підсумковий турнір WTA. Сінгапур. фінал

Слоан Стівенс (США) - Еліна Світоліна (Україна) - 1:2 (6:3, 2:6, 2:6)

На даний момент для Світоліної та українського тенісу - це найбільш значуща перемога в історії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.