Захисник футбольного клубу Барселона Жерар Піке провів переговори з АТР про створення нового тенісного турніру. Про це повідомляє AS.

За задумом футболіста турнір буде проводитися паралельно з Кубком Девіса. Піке має намір відродити командний турнір World Team Cup, який проводився в Дюссельдорфі з 1975 по 2012 рік, проте збільшити кількість учасників-команд з 8 до 16.

Піке планує підписати 10-річний контракт про співпрацю з ATP, а також незабаром обговорити фінансові деталі проекту.[[{"fid":"170439","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2360","width":"3367","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

За інформацією телеканалу ABC, футболіст вже провів переговори з главою ATP Крісом Кермодом і декількома відомими тенісистами - Новаком Джоковичем, Енді Марреєм і Рафаелем Надалем, які підтримали його ідею.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Надаль і Джокович вийшли в чвертьфінал турніру в Мадриді, а Маррей залишив турнір.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: Getty Images