У п'ятницю, 12 травня, стартує 29-й тур чемпіонату України з футболу. У суботу відбудуться три поєдинки туру, а в неділю ще два. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Волинь - Сталь

12 травня. Арбітр: І. Пасхал. Луцьк. Стадіон Авангард.

Початок - 19:00. Трансляція - УНІАН.

Котирування від Game Bet: Перемога Волині - 3.61, Нічия - 3.18, Перемога Сталі - 1.97.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У лучан важкий тренер Віталій Кварцяний, який сильно давить на психику футболістів. Хто психологічно не стійкий, тому краще не працювати з цим спеціалістом. Це до того, що напередоні з'явилася інформаці, що молодий півзахисник Волині Дмитро Задерецький після розпитання спиртних напоїв і сварки начебто викинув з 9-го поверху свою дівчину. Правда це чи брехня, з'ясує поліція, але це nочно позначиться на настрої луцького колективу, який напередодні ще й отримав покарання від ФІФА, яка позбавила клуб шести очок за борг перед колишній футболістом Сашею Стевічем.

Прогноз Знай.Спорт - 0:1

Олімпік - Динамо

13 травня. Арбітр: Ю. Можаровський. Київ. Стадіон Динамо ім. В. Лобановського.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Game Bet: Перемога Олімпіка - 7.88, Нічия - 4.83, Перемога Динамо - 1.31.

Кияни вже не мають турнірної мотивації, тоді як у Олімпіка ще є шанс поборотися за третє місце. Проте рівень виконавців зовсім різний і на стадіон імені Валерія Лобановського точно завітає багато симпатиків Динамо, які ннатимуть команду вперед. Тим більше, підопічні Сергія Реброва в останніх матчах набрали потужну ходу, і цього разу наряд чи зупиняться.

В Олімпіка ще й пропускає гру центральний захисник Владіс Іллой-Аєт, який цього сезону серйозно додав і став основним у донец

Прогноз Знай.Спорт - 0:3

[[{"fid":"170459","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"3500","width":"2582","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Зоря - Олександрія

13 травня. Арбітр: Д. Кутаков. Запоріжжя. Славутич-Арена.

Початок - 17:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Game Bet: Перемога Зорі - 1.62, Нічия - 3.46, Перемога Олександрії - 5.13.

Луганцям необхідні очки, аби закріпитися на третій сходинці. Проте олександрійці також мають види на призове місце. Думається, буде цікава, бойова гра.

Прогноз Знай.Спорт - 1:1

Чорноморець - Шахтар

13 травня. Арбітр: М. Кривоносов. Одеса. Стадіон Чорноморець,

Початок - 19:30. Трансляція - 2+2.

Котирування від Game Bet: Перемога Чорноморця - 7.23, Нічия - 4.29, Перемога Шахтаря - 1.37.

Гірники в попердньому турі із Зорею здобули десяте чемпіонство і тепер можуть діяти розкуто. Тим більше, у попередньому матчі суперників команда Паулу Фонсеки зазнала від одеситів першої поразки в чемпіонаті і спробує за це реабілітуватися.

У гірників дискваліфікований капітан Даріо Срна.

Прогноз Знай.Спорт - 0:2

[[{"fid":"170458","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1996","width":"2994","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ворскла - Зірка

14 травня. Арбітр: О. Головков. Полтава. Стадіон Ворскла ім. О. Бутовського.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 1.

Котирування від Game Bet: Перемога Ворскли - 2.02, Нічия - 3.16, Перемога Зірки - 3.47.

Полтавці поки будують новий колектив, прте останнім часом додали впевненності в своїх силах, перемігши на виїзді Волинь (1:0) і дома Сталь (2:0). Зірка також змогла проявити характер і врятувати позитивний результат з Дніпром (1:1). У матчі багато залежатиме, хто перший заб'є. Якщо, звичайно, взагалі хтось це зробить.

Прогноз Знай.Спорт - 1:1

Дніпро - Карпати

14 травня. Арбітр: А. Абдула. Дніпро. Дніпро-Арена.

Початок - 19:30. Трансляція - 2+2.

Котирування від Game Bet: Перемога Дніпра - 2.13, Нічия - 3.05, Перемога Карпат - 3.32.

У другій частині сезону Дніпро відверто вражає результатами, не зазнаючи негативних результатів у чемпіонаті. Думається, з Карпатами буде багато боротьби і навряд чи глядчі побачать багато забитих м'ячів.

Пропускають гру через зайві картки центральні захисники суперників: у Дніпра це Олександр Сваток, у Карпат - Олексій Дитятьєв.

Прогноз Знай.Спорт - 1:1

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, український легіон залише Дармштадт.

Фото Getty Images