В рамках турніру зі змішаних єдиноборств UFC 211, який пройде 13 травня в США, відбудеться титульний бій полячки Йоанни Єнджейчик (13-0) проти бразилійки Джесіки Андраде (16-5).

Чемпіонка жіночого 115-фунтового дивізіону Єнджейчик вп'яте буде відстоювати своє звання чемпіонки в мінімальній вазі в протистоянні з Андраде, яка у букмекерів вважається майже рівною суперницею.

У Йоанни немає жодної поразки у професійній кар'єрі, а з 2015 року вона є чемпіонкою UFC. Єнджейчик останній поєдинок провела проти співвітчизниці Кароліни Ковалькевич на UFC 205 в листопаді 2016 року.

Андраде свій останній на сьогоднішній день бій провела в лютому на турнірі UFC Fight Night 104, в якому здобула перемогу над Анджелою Хілл одноголосним рішенням суддів.

Дивіться відео битви поглядів Йоанни Єнджейчик і Джесіки Андраде:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Детально про турнір UFC 211 читайте в нашому анонсі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, дебютний бій українця на UFC 211 скасовано.