Турнір зі змішаних єдиноборств UFC 211, який пройде 13 травня в США, очолить титульний бій у важкій вазі між діючим чемпіоном дивізіону Стіпе Міочічем (16-2) і колишнім володарем титулу Джуніором Дос Сантосом (18-4).

Бій Міочіч - Дос Сантос – довгоочікуваний реванш. У грудні 2014 року в рамках турніру UFC on FOX Сантос переміг Міочіча одноголосним рішенням суддів у дуже видовищному і непростому бою.

Після цього Міочіч не програв жодного поєдинку: він відправив у нокаут чотирьох сильних бійців (Марка Ханта, Андрія Орловського, Фабрісіо Вердума та Алістара Оверіма), завоював титул чемпіона і захистив його. На UFC 211 34-річний боєць має намір вдруге успішно провести захист титулу і нарешті взяти реванш у Дос Сантоса.

Бразилець Дос Сантос свій останній бій провів у грудні минулого року, коли здобув перемогу за очками над американцем Беном Ротвеллом.

UFC 211: промо-відео турніру:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Детально про турнір UFC 211 читайте в нашому анонсі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, дебютний бій українця на UFC 211 скасовано.