Едді Хірн, промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, розповів, в яких країнах може пройти реванш його підопічного з Володимиром Кличком.

Як зазначив Хірн, поки команда Джошуа чекає рішення Володимира Кличка відносного можливого бою-реваншу, опція якого прописана в контракті на перший бій між боксерами.

"Якщо Володимир прийме рішення не проводити матч-реванш з Ентоні, ми влаштуємо бій з Пулевим, поза всякими сумнівами. Як сказав менеджер Володимира Бернд Бенте, Кличко проведе два тижні зі своєю сім'єю, а потім прийме рішення. Я розглядаю різні варіанти, але поки ми чекаємо рішення Кличка, оскільки повинні розуміти терміни і можливості", – передає слова Хірна The Sun.

За словами Хірна, як місця можливого проведення реваншу розглядаються не лише Китай та Уельс:

"Ми думаємо про Китай і Кардіффе, але також розглядаємо варіанти з проведенням бою в Лас-Вегасі, Дубаї або Катарі. Якщо будуть запропоновані великі гроші, то бажання провести матч-реванш стане ще більшим. Але це повинна бути дійсно варта пропозиція. До кінця червня ми вже повинні розуміти, куди треба рухатися".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко включений в ТОП-3 кращих супертяжів світу.

Фото – Getty Images