Алі Абдель-Азіз, менеджер чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) анонсував "великі новини".

Проте, він поки не пояснив, про що саме йде мова.

"У нас є великі новини! Вони просто знесуть дах", – написав Абдель-Азіз в Twitter.

Нагадаємо, раніше Абдель-Азіз заявив, що Хабіб Нурмагомедов не буде проводити реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Перш за все, чемпіон Хабіб Нурмагомедов занадто зайнятий, він насолоджується своїм життям і своєю сім'єю, і йому все одно, хто і що говорить. Але це моя відповідь цій слабкій душі і його жалюгідній команді, яка вже придумує дурні виправдання.

1) Коли тебе утримують проти твоєї волі і слухають на спині, як ти безнадійно задихаєшся, як ти збираєшся перемогти? Якщо б це була звичайна вулична бійка, тобі прийшов кінець. Тебе перемогли в боротьбі та грепплінгу. Ти виглядав як маленька дитина.

2) Другий раунд. Борець перебив тебе і вдарив так, що посадив тебе на дупу, переклав і бив перед усією твоєю родиною та командою.

3) Хабіб простояв з тобою в стійці весь раунд, щоб довести, що ти будеш відступати. Якщо ти не можеш нокаутувати когось, то ти здаєшся, як робив це п'ять разів у своїй кар'єрі. Потім прямо під час поєдинку ти сказав, що це всього лише бізнес, що означало, що ти підняв білий прапор.

Твоя дупа не отримає реванш. Відкрий алкогольний магазин і займайся продажем алкоголю, особливо після всього того лайна, яке ти наговорив. Просто заткнися і рухайся далі", - написав Абдель-Азіз в Instagram.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

За його словами, Хабібу нецікавий реванш з Макгрегором.

"Чи можливий реванш з Конором? Ні. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім закінчити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Також він розповів, що Хабіб хотів отримати українське громадянство.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.