Росіянин Мурат Гассієв, екс-чемпіон світу у важкій вазі за версіями IBF і WBA, зізнався, чому програв у бою проти Олександра Усика (15-0, 11 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

"Поєдинок закінчився, я пішов в роздягальню, переодягнувся, потім здав допінг-тест і пішов на прес-конференцію. Потім поїхав в свій номер в готель. Спробував заснути, але не зміг. Спати зовсім тоді не хотілося, і я до ранку просидів у номері. Вранці зустрівся зі своєю командою, а на наступний день вилетів додому до Владикавказу.

Чи переглядав бій з Усиком? Ні ще. Чесно кажучи, у мене поки немає такого бажання… насправді я рідко переглядаю свої бої – навіть якщо виграв. Просто не люблю дивитися свої бої, не знаю чому.

Під час бою з Усиком я порвав зв'язки. Не пам'ятаю точно – в другому чи третьому раунді. В одному з моментів відчув різкий біль у плечі. Рука стала млявою, і боляче було бити.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не думаю, що це стало вирішальним фактором. Звичайно, це позначилося на ході бою, але, в цілому, Олександр був готовий краще, ніж я. У підсумку, він переграв мене технічно. Всі мої помилки було явно видно, і зараз мені є над чим працювати.

Моя вина в поразці, звичайно – адже я в рингу. Може я десь щось не дослухав… загалом, всю відповідальність я беру на себе. Я винен", - передає слова Гассієва sovsport.ru.

Мурат Гассієв
Мурат Гассієв

Нагадаємо, Мурат Гассієв свій наступний бій проведе навесні 2019 року в Краснодарі (Росія).

Про це повідомив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов.

"Наступний бій Мурат проведе в Краснодарі у квітні-травні. Мурат довгий час жив в Кримську, і його в Краснодарському краї люблять. Будемо підбирати гідного опонента", - передає слова Кремльова видання "Р-Спорт".

Нагадаємо, Мурат Гассієв хоче провести реванш з абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

"На даний момент я відновлююся після травми. Сподіваюся, найближчим часом приступлю до тренувань і в новому році повернуся на ринг. Зараз головне повернути свою форму. А вже після можна думати про суперників. В першу чергу думаю про ще одну зустріч з Усиком. Не можу дочекатися реваншу з ним",- сказав Гассієв.

Олександр Усик
Олександр Усик

Нагадаємо, після поєдинку з Усиком у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, Гассієву зробили операцію на плечі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гассієв хоче провести реванш з Усиком.