Український воротар іспанського Леганеса Андрій Лунін дебютував за "пепінерос".

19-річний українець зіграв повністю домашній матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти Райо Вальєкано.

Український голкіпер пропустив два швидких голи (на 15-й і 22-й хвилинах). Але більше Лунін не пропускав і впевнено діяв у рамці. Леганесу ж вдалося зрівняти рахунок і тепер все буде вирішуватися в повторній зустрічі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після гри головний тренер Леганеса Маурісіо Пеллегріно дав коментар щодо результату і дебюту українця.

"Ми створили масу моментів біля чужих воріт, але пропустили два голи. Завжди непросто грати перший матч. Не варто забувати також про матчі проти мадридського Атлетико на вихідних. Футболісти тримали в голові і цю гру.

Андрій Лунін знаходить спільну мову з партнерами по команді. Він молодий голкіпер і ще повинен адаптуватися", - сказав Пеллегріно.

Феєрія Святослава Михайлюка за Лейкерс

Український атакуючий захисник Святослав Михайлюк зіграв за Лос-Анджелес Лейкерс в домашньому матчі НБА проти Денвер Наггетс.

Український гравець провів на майданчику 12:22 хвилин і зумів набрати 4 очки (2/3 двухочковые, 0/0 триочкові, 0/0 зі штрафних), зробив 1 асист, а також здійснив 2 підбирання. Коефіцієнт корисності українця в цьому матчі - 2.

Помилуйтеся, як "десятка" Лейкерс Святослав Михайлюк віддав чудовий ассист на Джайвіла Макгі:

Матч завершився з рахунком 121:114 на користь "озерників". Наступну гру команда з Лос-Анджелеса проведе 27 жовтня з Сан-Антоніо, якому в цьому сезоні вже програвали в овертаймі (142:143). У тій грі Михайлюк дебютував у Національній Баскетбольній Асоціації.

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.