Керівництво мадридського Реала має намір продовжити контракт з головним тренером команди Зінедіном Зіданом. Про це повідомляє авторитетне іспанське видання Marca.

За інформацією джерела, після виходу Реала у фінал Ліги чемпіонів, президент клубу Флорентіно Перес остаточно вирішив продовжити контракт з Зіданом. Нова угода буде розрахована до 2020 року.

Відзначимо, що термін дії поточного контракту французького тренера закінчується через рік.[[{"fid":"170593","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2000","width":"3000","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, Зінедін Зідан був призначений головним тренером Реала в січні 2016 року. Під його керівництвом Вершкові в перший же сезон виграли Лігу чемпіонів, суперкубок УЄФА, а також завоювали трофей клубного чемпіонату світу.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Роналду забив ювілейний гол за Реал.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Getty Images