Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола планує в найближче трансферне вікно запросити голкіпера Мідлсбро Віктора Вальдеса.

Як повідомляє ESPN, Гвардіолу не влаштовує воротарська позиція в Сіті, і Віктор Вальдес повинен змінити в рамці чилійця Клаудіо Браво, у якого цей сезон вийшов провальним.

Відзначимо, що іспанський тренер добре знайомий з Вальдесом по 4-річній спільній роботі в Барселоні. Контракт голкіпера з Мідлсбро розрахований ще на рік, однак через виліт клубу з АПЛ, Вальдес, швидше за все, покине команду.[[{"fid":"170605","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2488","width":"3680","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Баварія готова витратити 120 мільйонів євро на двох зіркових півзахисників.

Фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще