13 травня на арені American Airlines Center в Далласі (штат Техас, США) пройшов турнір зі змішаних єдиноборств UFC 211. Головними поєдинками цього вечора стали титульні бої важковаговиків Стіпе Міочіча проти Джуніора Дос Сантоса та Йоанни Єджейчик проти Джесіки Андраде.

Результати всіх поєдинків UFC 211:

Чинний чемпіон у важкій вазі Стіпе Міочіч переміг Джуніора Дос Сантоса, нокаутувавши його в першому раунді. Таким чином Міочіч провів другий успішний захист свого пояса.

Чемпіонка UFC в жіночій мінімальній вазі Йоанна Єнджейчик впевнено перемогла претендентку бразилійку Джесіку Андраде і вп'яте захистила свій титул.

Бразильський напівсередньоваговик Деміан Майя зумів здобути перемогу над американцем Хорхе Масвідалом. Майя переміг роздільним рішенням суддів, що дозволило бразильському бійцеві закріпитися в статусі головного претендента на титул.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Американський ветеран напівлегкого дивізіону Френкі Едгар в другому раунді здобув перемогу технічним нокаутом над новою мексиканською зіркою Яіром Родрігесом.

Середньоваговик Девід Бранч переміг Кшиштофа Йотка роздільним рішенням суддів (29-28, 28-29, 29-28).

Бій між легковаговиком Едді Альваресом і Дастіном Порье завершився без оголошення результату (заборонені удари коліном з боку Альвареса).

Джейсон Найт переміг Чеса Скеллі технічним нокаутом в третьому раунді.

Чейз Шерман переміг Рашада Култера нокаутом у другому раунді.

Джеймс Вік переміг Марко Поло Рейеса технічним нокаутом в першому раунді.

Кортні Кейсі перемогла Джесіку Агілар одноголосним рішенням суддів (30-27, 30-27, 30-27).

Енріке Барзола переміг Габріеля Бенітеса одноголосним рішенням суддів (29-28, 29-28, 29-28).

Гаджимурад Антігулов переміг Хоакіма Крістенсена здачею суперника (удушення ззаду) в першому раунді.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, UFC запускає нове телешоу.

Фото – Getty Images